Novice

Slovenci smo bogatejši za trgovino Kolesa NewBike, kjer se dobijo Puchova kolesa!

Na Šmartinski 106, pri BTC-ju, se je pred kratkim odprla prva specializirana trgovina za mestne kolesarje. Za nas je to pomembno predvsem zato, ker se Puchova kolesa po toliko letih ponovno vračajo na slovenske ceste.

Kot smo že omenili, ima NewBike trgovina na zalogi sodobna mestna kolesa. Trenutno so na voljo odlična mestna električna kolesa prestižnih znamk Puch, Vogue, in Vandijck. Še posebej pa smo ponosni na kolesa znamke Puch, saj nas le-ta povezuje z velikim slovenskim izumiteljem! Gospod Janez Puh je bil namreč tisti, ki je leta 1895 zasnoval obliko kolesa, katero poznamo in uporabljamo še danes. Izenačil je velikost sprednjega in zadnjega kolesa, ter ju povezal z verigo. Puch je že dolgo vrhunska blagovna znamka, ki predstavlja zanesljivo kakovost koles, z letno proizvodnjo več kot milijon koles in distribucijo v kar 60 državah. Skrajen čas, da so se odlična Puhova kolesa pojavila tudi na Slovenskem trgu!

Društvo rojaka Janeza Puha Juršinci na otvoritvi trgovine Kolesa New Bike.
Društvo rojaka Janeza Puha Juršinci na otvoritvi trgovine Kolesa New Bike.

Mi, rojaki Janeza Puha skrbimo za vez z zgodovino, Kolesa NewBike pa so vez s sedanjostjo in prihodnostjo

Devetnajstega januarja je bila medijsko otvoritev. Nova trgovina za kolesa NewBike je prejela mnogo zanimivih in radodarnih gostov. Med njimi smo bili tudi mi, ki smo jim zagotovo polepšali dan. S seboj smo poleg dobre volje pripeljali tudi kar 111 let staro kolo, imenovano Styria oziroma Štajerska. To posebno kolo je izdelal, in se z njim tudi vozil, sam Janez Puh. Predsednik društva, gospod Vlado Slodnjak, jim je predal mnogo prekrasnih daril, med njimi tudi neverjetno čast, ko so izvedeli, da je med nami tudi sam pra pra nečak Janeza Puha! To, da je prišel gospod Tone Čeh je bilo za njih res nepričakovano presenečenje, kar je vse ganilo.

Pra pra nečak Janeza Puha, g. Tone Čeh
Pra pra nečak Janeza Puha, g. Tone Čeh

...

 

Prva konceptualna trgovina kot experience center v Sloveniji - kaj to pravzaprav pomeni?

Prava poslastica trgovine je notranja kolesarska steza, kjer lahko na hitro vsa kolesa stestirate. Seveda imamo v mislih deževne ali mrzle dni, kajti ob lepem vremenu pa lahko kolesa preizkusite tudi zunaj. Namreč šele ko stestirate par koles, boste vedeli katero vam res najbolj odgovarja. V ta experience center za mestne kolesarje so seveda dobrodošli tudi vaši otroci, ter hišni ljubljenčki. NewBike priporoča, da si vzamete čas z nakupom kolesa, in se pogovorite s prodajalcem o vaših potrebah in željah… Prodajalec vas bo z veseljem postregel s kavico in vam postavil vsa pomembna vprašanja, ki vam bodo pomagala pri odločitvi za novo kolo, ki vam bo še dolgo služilo.

Na kolo se lahko enostavno namestijo posebne košare za majhne hišne ljubljenčke, ali pa posebne torbe za vaše vsakodnevne potrebščine. Če pridete z otroci, lahko preizkusite tudi vožnjo z nastavljivimi otroškimi sedeži, ali pa preizkusite naše posebno transportno oz. cargo kolo. V Puhovem kotičku so za otroke na voljo tudi pobarvanke. Na kratko, NewBike experience center vam bo nudil pomoč pri vsakem koraku nakupa novega mestnega kolesa, da bo čim bolj zabavno in brezskrbno. Prav tako vam bomo pomagali zavarovati, ter vzdrževati vaše novo kolo. Našim cenjenim kupcem nudimo prvi servis zastonj.

Prijavite se na e-novice. Obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih, novicah in prireditvah!